Er du passioneret omkring sikkerhed i forbindelse med olie & gas, vind eller den maritime industri? Og er du motiveret af at dele ud af din viden og erfaring? Vil du arbejde som deltidsinstruktør på vores brede pallette af sikkerhedskurser? Hvis ja, så kan du lige nu blive vores nye deltidsinstruktør i Maersk Training i Esbjerg.

We offer

Maersk Training Esbjerg søger deltidsinstruktører til sikkerhedskurser inden for olie/gas, vindmøller, den maritime branche samt tekniske kurser i vindmøllebranchen.

Her får du en unik mulighed for at arbejde med brand, førstehjælp, søredning, helikopterevakuering, bådsejlads i praktisk undervisning samt tekniske vindkurser i både praktisk og teoretisk undervisning.

Oplæringen vil foregå via gennemprøvet individuel sidemandsoplæring.

Key responsibilities

Du skal kunne sætte høje personlige og faglige standarder og prioritere kundeservice meget højt. Udover at bidrage til levering af kurser, vil du også få mulighed for at bidrage til udvikling af eksisterende såvel som nye kurser.

Derudover skal du:

• Levere teoretisk og praktisk sikkerhedstræning på de maritime OPITO, GWO og STCW godkendte kurser med fokus på høj kvalitet og kundetilfredshed.

• Levere træning som en del af et instruktørteam. Dette inkluderer forberedelse af både udstyr og andre kursusspecifikke aktiviteter.

• Være ansvarlig for den daglige sikkerhed på de relevante kurser, dette gælder både for kursisterne og for dine instruktørkollegaer.

• Udvikle og vedligeholde relevant undervisningsmateriale.

• Sætte høje personlige og faglige standarder.

• Vise rettidig omhu vedr. kurser, kursister og kollegaer

• Sikre en bedre undervisningsoplevelse

We are looking for

En deltidsinstruktør, der sætter høje standarder både fagligt og personligt og motiveres af, at dele ud af sin viden samtidig med at holde et skarpt fokus på kundetilfredsheden.

Du må gerne have kvalifikationer relateret til brandtjeneste, herunder funktionsuddannelse, holdleder og evt. indsatsleder.

Du må også gerne have kvalifikationer som erhvervsdykker, højderedder, førstehjælpsinstruktør eller lignende.

Det vil være et plus, hvis du har erfaring i at undervise, men dette er ikke et krav.

Stillingen kan nemt kombineres med et skiftearbejde både offshore og onshore.

For further information, please contact: planningesbjerg@maersktraining.com